2010. május 25., kedd

Cicák

A cicás fotók itt megtekinthetők: http://picasaweb.google.hu/109809507692147088728/Kiscicak# vagy http://picasaweb.google.hu/109809507692147088728/Kiscicak?feat=directlink
Köszi
B

2010. május 24., hétfő

Macskák

Kedves Mindenki!

Kicsit több, mint 5 hete született nálunk 4 kiscica, szépek, okosak (nem mintha elfogult lennék ) és szobatiszták. Nálunk már van egy felnőtt cica, meg ugye egy nagy kajla kutya, és mi nem nagyon akarunk már több cicát. Ha esetleg közületek valaki szívesen befogadna egyet, vagy tud valakit, aki örülne egy cicának, kérem szóljatok. Mert ha így nem járok sikerrel az ismerősök között meg szeretném hirdetni, csak az meg olyan lutri, hogy tényleg jó helyre kerülnek...
Na szóval várom a lelkes macskabarátok jelentkezését :) Ha esetleg ez segíti a marketinget, teszek fel róluk képeket is :)

B

2010. május 21., péntek

Újabb hírek

Sziasztok!

Hű, jó régen nem írtam semmit... No, most aztán itt a lehetőség. Először is a legfontosabb: holnap sajnos nem tudunk találkozni, mert a hittantábori ügyeket nagyon gyorsan tető alá kellene hoznunk, de egyszerűen nem tudunk egy közös időpontot összehozni... Egyedül a holnap du lenne jó mindenkinek, aki szervezi... Kárpótlásul egy hét múlva, ahogy beszéltük, megünnepelnénk a ballagókat, a helyszín még kérdéses, de akár nálunk is lehetünk.
A nyári programokról:
-hittantábor júl. 17-22. a Bükkben, egy erdészházban, kalandosnak és jónak ígérkezik!!! Utazás vonattal, és egy kicsit busszal.
- Új hajtás kirándulás aug. 14-20 vagy 15-21, még meg kell bezsélnünk, DUna-kanyarban, szálláshely Dömös, plébánia, úgy mint tavaly, matracokon, van 3 szoba, önellátók lennénk, Rám-szakadék, Vadálló kövek, Prédikálószék meghódítása, Esztergom hajókirándulás, városnézés, esetleg fürdés, ha belefér Szentendre, stb. Utazás vonattal Budapestig, onnan busz kb. 1 óra, Dömös. Viszonyításképpen éppen Visegrád utáni buszmegálló, Nagymarossal szemben. Vannak jó kis prépostsági romok, focipálya, várrom, római erőd helye és a gyönyörű Duna. Szállás napi 900/fő, valamennyi egyesületi támogatás lesz, de még nem tudom, mennyi.
Az úh kirándulásra kérlek szépen minél többen gyertek, ha tudtok, hiszen ezzel tudom nektek megköszönni az egész éves munkátokat és kitartásotokat, és úgy gondolom, tavaly is nagyon jót tettek nekünk a közös élmények... Anyagiak ne tartsanak vissza!!! Barátokat, barátnéket lehet hívni, korlátozott számban persze :)
köszike, és akkor szép hétvégét mindenkinek, az érettségizőknek meg kitartó tanulást kívánunk!!!
B