2010. december 30., csütörtök

még valami

CSináljunk szendvicseket? Mert akkor ahhoz való alapanyagokat gyűjtünk... tehát akkor:
kenyér
sajt
felvágott
szalámi
ubi
egyéb?

Szilveszter

Sziasztok!

No akkor beszéljük meg, mi is legyen holnap :)
SZóval, én azt gondoltam, legalábbis ez volt régen a hagyomány, hogy akinek vna kedve indíthatnánk a szilvesztert úgy, hogy elmegyünk együtt a hálaadásra, vagyis az 5-ös misére, megköszönni, amit az idén kaptunk, és felvértezni magunkat a következő évre... Szerintem ha ennek vége, akkor találkozhatnánk a plébánia előtt, hogy átvigyük a játékokat, hangszereket, miegymás, amire szükség lehet, és utána átsétálnánk Katáékhoz.
Lenne pár javaslatom, aztán lehet hozzáfűzni, elvenni, bármi :) Ja, írni úgy tudtok, ha beregisztráltok a blogba, ha nem tévedek :)
Tehát, lehet activity-zni, karaoke-zni, gitározni, énekelgetni, lehet táncolni, ha Kata engedi, akkor ahhoz is kell zene... Ami a kaját illeti, kéne szerintem virsli, kenyér, mustár, esetleg néhány süti... EGy pezgő és süti felajánlás már érkezett... AMúgy Katának kéne szerintem megmodnaia, ő hogy szeretné, mire lenne szükség, mit hogyan lehet náluk csinálni.
Várjuk a felajánlásokat, ill. a visszajelzéseket, hogy egyáltlaán hányan lennénk.
Éjfélkor eddig mindig kimentünk tüzijátékot nézni, aztán koccintottunk, ezt lehetne most is...
Ötletek????

B

2010. december 21., kedd

Karácsony

Sziasztok!

Kicsit módosult az eredeti terv a csütörtökkel kapcsolatban. Annyi történt, hogy a kórháznál eszükbe jutott, hogy nekik csak a délelőtt jó, mivel ez az utolsó munkanapjuk, és du a súlyos betegek kivételével mindenkit hazaküldenek, nem lenne gyerek, ezért délelőttre kérték az éneklést. Bálint atya viszont szintén délelőtt tartja a ministráns próbát, ezért abban maradtunk, hogy 11-re mennénk a kórházba. Délután pedig 4-től tudnánk tartani az úh karácsonyt. Akik a ministránsról jönnek, azok érkzenek, amikor tudnak, a többiekkel 10. 40.kor találkozhatnánk a kórház portájánál. Még nézegessétek a blogot, hátha lesz új fejlemény :)
B