2011. február 17., csütörtök

Farsang

Sziasztok!

Szombaton akkor, ahogy megbeszéltük farsangoznánk egyet. Úgy beszéltük, hogy be is lehetne öltözni, de szerintem ez ne legyen kötelező, csak lehetőség... Szerintem nagy buli lenne, ha beöltöznénk, Doricka már nagyon készül rá, de lehet hogy nincs otthon kellék, ezért akár azt is megpróbálhatnánk, hogy összehordunk mindenféle ruhát, és ott a helyszínen válogatunk jelmezt. Mit gondoltok? A helyszín Ildikó lakása, mondjuk 4 óra? Találkozzunk akkor 4-kor a Bocskai utcai 10 emeletesnél, hogy mindenki oda találjon.
Enni-innivalót hozzunk, és a jókedvet se hagyjuk otthon!

Bözse

2011. február 12., szombat

Ma

Sziasztok!

Bocs, h csak most írok, de tegnap még kicsit biztatóbb volt a helyzet, de mára sajna mindannyian kidőltünk a sorból a betegség miatt... Ezért sajnos ma nem tudunk találkozni :( Jövő hétre beszéltük a farsangot, itt a blogon beszéljük meg majd, hogy hogyna és mi legyen, és főleg hogy hol.
Köszi, és bocs :(
B

2011. február 4., péntek

gitáros mise

sziasztok!

Holnap 4-kor tudnánk találkozni a plébánián, és arra gondoltunk itthon Sanyival, hogy akkor mise után be is kellene pakolni a cuccot, hogy ne kelljen reggel ezzel stresszelni, elég lesz a technika beállítása reggelre. Azt kérném, hogy hozzatok hangszert, a vasánapot pedig holnap megbezséljük. Nagyon köszi, további szép pénteket!
B