2011. március 25., péntek

holnap

Sziasztok!
Holnap mustra gála lesz, ami nekem egész napos suli elfoglaltság sajna, így megint nem tudunk találkozni... Sajnos Dorcika meg szokás szerint beteg, tehát Sanyi sem tud menni... Ehelyett, mivel a jövő heti gitáros mise miatt mindenképpen kéne próbálni, azt javaslom, hogy próbáljunk vasárnap a mise után, tehát 11-kor. Bocsi, a lehetetlen időpont miatt, de sajns nem volt jobb ötletem... ha nektek van, persze vevő vagyok rá... Ja, és megcsináltam a facebook csoportot :) Kéretik petárdákat fellőni :)
Sziasztok!
B

2011. március 11., péntek

Szombat

Sziasztok!

A mostani, aza holnapi szombattal kapcsolatban annyi, hogy lehet sokan nem is lesztek itthon, az ünnep miatt, de aki mégis, azt szeretettel várjuk a kápolnába gyerekmisére, utána pedig kezdjük a saját dolgainkat. Aki nem tud jönni 4-re, később még nyugodtan csatlakozhat, este 7-ig biztosan ott leszünk :) Téma: húsvéti programjaink, teendők.

Szép du-t:
B

2011. március 4., péntek

Sziasztok!

Holnap 4-kor találkoznánk, mégpedig nálunk (Sáfrán Mihály u. 44/a), mert arra gondoltam, a szokásos dolgokon kívül sütnénk palacsintát, ha van kedvetek... Nekünk van 2 db sütőnk, ha esetleg még egyet tudna hozni valaki, remek lenne, valamint tölteléknek valókat, mert az sajna nincs itthon...
Akkor holnap!
B