2011. december 21., szerda

Kórház+karácsony

Sziasztok!

Holnap 10-re lehet menni a kórházba, sajna du nem jó nekik... Azt mondták, sok kis beteg van most bent, úgyhogy jó lenne, ha minél többen tudnánk menni! DU meg akkor megtarthatnánk a saját karácsonyunkat, 3-kor, vagy inkább 4-kor kezdjünk? Én amondó vagyok az idén ne legyen ajándékozás, én készülök egy kis meglepivel, és akkor ennyi, meg hozhatnántok sütit, innivalót, ilyesmi :) Jó?
Puszi, B

2011. december 16., péntek

Szombat!!!!!!

Sziasztok! Szombaton nagyszabású főpróba lesz 3-tól a plébánián, és ekkor beszélnénk meg, és osztanánk ki a szövegeket is. 5-től pedig csak a zenészeknek lenne próba a szomszédunkban, mivel a dobos srác nehezen mobilizálható :) Mármint a felszerelése, ott meg már össze van rakva. Mivel már előre tudható, hogy mindenki nem tud itt lenni szombaton, hétfőn a koncert előtt még lesz egy próba biztosan. Ezenkívül még gondolkozzatok kérlek, hogy jövő héten bevállalható-e számotokra valamikor, mondjuk úgy szerda du-csütörtök magasságában a gyerekosztályon, ill. a nevelőotthonban tett látogatás, és kis éneklés. Valamint a hagyományos közös karácsonyról is kellene még beszélnünk - már ha van kedvetek ilyesmihez. Nekem lenne :) Hívjátok az ismerőseiteket, barátaitokat el hétfőn, és persze a szüleiteket! A facebookon pedig lehet hívogatni őket szintén :) Nagy szükség van mindenkire és az összefogásra, hogy jó legyen ez az egész, és tényleg, arról szóljon, amit a plakátjaink is hirdetnek! Addig is szép adventi készületet nektek! Puszi, B

2011. december 2., péntek

Szombat

Sziasztok!
A holnapi napunk elég sűrű lesz, mert szalagavató lesz du, de azért próbálni is kéne, meg délelőtt ministráns is van, úgyhogy a következőt sütöttük ki. Ha nem túl jó,ne haragudjatok, nem volt jobb ötletünk... Szóval holnap 1-től próbálnánk a plébánián, így haza tudtok menni ministráns után enni... Kb 3-ig... Vasárnap nem játszunk, de erről majd szóban mesélek. A plébánián leszünk. Aki csak tud, hangszerrel együtt, jöjjön.
Puszi,
B