2012. március 30., péntek

szombat

Sziasztok!

Ahogy már korábban említettem, az a terv, hogy holnap biciklizni indulnánk, és egy sajátos keresztút gyanánt, kirándulással egybekötve, felkeresnénk néhány, a város területén levő útmenti kőkeresztet. Ehhez ugyebár szükség van biciklire, tehát hajrá :) Esetleg gyűjtsetek szép verseket, vagy szövegeket, amit egy-egy megállónál el lehetne olvasni. Tündi, a berki iskola tudod, hogy hol van? Mert ott is van egy :) Úgy tervezem, hogy 3-kor lenne az indulás, a plébánia elől. Nagy szél van jelenleg, de holnapra remélem jobb lesz a helyzet. Ha egy szál virágot esetleg tudtok hozni, vagy egy kicsi mécsest, az is jó lenne. Rágcsát, innivalót, pulcsit, kabátot is hozzatok.
A másik dolog, hogy holnap 9-től lesz a húsvét előtti templomtakarítás. Nagyon jó lenne, ha akár egy órára is el tudnátok jönni, mert ezt többnyire az idősek szokták csinálni.... Várom mindkét programra az önkénteseket :)
Puszi,
B

2012. március 15., csütörtök

találka

Sziasztok!l
Úgy tűnik, lassan rendeződnek a dolgok körülöttünk... Arra gondoltunk, ha nektek is jó, most szombaton találkozhatnánk végre!!! SZombaton 4-kor szeretettel várunk titeket kezdetként nálunk, egy kis filmnézésre, eszegetésre, beszélgetésre, éneklésre, húsvét körüli tervek megvitatására. Ha szeretnél hozni valakit, csak bátran. Nagyon várunk mindenkit :)
B