2010. december 30., csütörtök

még valami

CSináljunk szendvicseket? Mert akkor ahhoz való alapanyagokat gyűjtünk... tehát akkor:
kenyér
sajt
felvágott
szalámi
ubi
egyéb?

3 megjegyzés:

  1. jaj, de szamár vagyok... Tojás? Mi viszünk valamennyi virslit, mustárt, ketchup-ot

    VálaszTörlés
  2. Kata üzeni:
    Először is szeretnék megkérni mindenkit, aki jön, hogy jelezze ezt valamilyen úton-módon. Vannak nálunk is hangszerek 2 gitár (ebből azt hiszem egy lesz) + egy elektromos, Szintetizátor, konga. Ennyi. (ja nem még valahol vannak furulyák is, de nem tudom hol... valószínűleg a telefontöltőm mellett). Activity-vel is tudok szolgálni (az egyik magas polcon van, de Dávid eléri), ezenkívül van más társasjátékunk is. A karaoke-t gondolom a fiúk beüzemelik, táncparkettnek pedig ezennel
    ünnepélyesen kinevezem az előszobát (hajrá Nelli, Dávid, Ádám :)). CD-t, aki akar hozzon.A tűzijáték megcsodálásához tudom ajánlani a teraszt, így nem kell kimenni a Kossuth térre, de azt majd eldöntjük, hogy legyen még. És a legfontosabb dolog: a kaja. Bözse virslis ötlete mellett még volt egy melegszendvicsezős (alapanyagokat közösen dobnánk össze, meg kell beszélni). Anyumnak volt egy olyan ötlete, hogy csináljunk salátákat és különböző könnyebb hideg ételeket és svédasztalos formában, aki éhes vegyen! felszólítással. Szavazzatok ki melyiket akar. (Úgyis én döntökXD na jó nem ...) Várom a véleményeket. A sütiktől nem félek, titeket ismerve abból lesz elég. Az italokat még nem tudom pontosan, jelezni kéne ezt is, hogy te mit akarsz. Ha jól emlékszem Nelli- Dávid párostól már érkezett egy pezsgő felajánlás...mindenkit várok szeretettel Szilveszterkor. Aki tudja a mobilszámom, Ne hívjon jelenleg nem vagyok elérhető. (mint utaltam rá korábban töltő probléma) XD O.K.
    Ui.: a konfettit, ha lehet hanyagoljuk.:) (Megértésüket köszönöm)

    VálaszTörlés
  3. Össznépi káoszt tartottunk, amin szó esett a kajáról, nagyjából megbeszéltük, hogy ki mit visz. (ettől persze szerintem bárki hozhat még bármit)

    De szó esett arról is, hogy lehetne szerepjátékozni is, szóval Sanyi elhozhatná, ha van rá lehetőség, legrosszabb esetben a táskában marad.

    VálaszTörlés