2009. december 26., szombat

Boldog Karácsonyt!

Sziasztok hűséges olvasók!

Először is ezúton szertnék ismételten és utólag boldog karácsonyt kívánni mindekinek!!! A tegnapi műsorral kapcsoltban az egyik szemem sír, mert sajnos nem tudtunk ott lenni Dorcikával, ugyanis a ház úrnője 3/4 10-ig aludt... De a másik szemem nevet, mert annyi jót hallottam a műsorról, hogy nagyon-nagyon büszke vagyok rátok, hogy ennyire ügyesen helyt álltatok!!! Köszönöm!!!! És itt szeretném megköszönni Sanyinak az áldozatos munkáját, és sok energiát, amitá, akkor ebbe belefektetett!!! Ha nem is teljesen úgy skerült mindne, ahogy szerettük volna, valami nagyon jó kerekedett ki mégis belőle, és hiszem, hogy sok tartalmas, és szép pillanatot szereztetek azoknak, akik hallották! Egy véleményt had' idézzek, na nem szó szeirnt, csak tartalmilag: magas színvonalú produkció volt, és ebből is látszott, hogy bár nem klasszikus zene, a komolyzenét is lehet művészi szinten űzni... Csak így tovább, vigyétek ki az emberek közé, ne csak a templom hallja, mert ez nagyon jó, amit csináltok!Mondta mindezt Szilágyi László, a SZent Anna templom kántora... Köszönöm az elszántságotokat, hogy támogattátok Sanyit, és hogy így össze tudtatok fogni a nehézslgek, és az akadályok ellenére is!!!
Felvetettékek a szilvesztert, én is akartam kérdezni. A kérdés szeretnétek-e? AZ új felszállók kedvéért mondom, hogy évek óta együtt szoktunk szilveszterezni, és a korábbi években ez a plébánián történt, de valószínűleg ez az idén még nem jönne össze, később szeirntem nincs kizárva. Ha lenne kedvetek hozzá, akkor azon kelene gondolkodni, hogy házibuli jelleggel kinél lehetne megoldani? A korábbi években nagy közös zenélések, karaoke parti voltak, de persze lehet tánconi, bulizni, csak a kédés az, hogy hol? A kreatív ötleteket kíváncsian várom!!!
Ja, még annyi, hogy mivel ma karácsony van, természetesen ma nem leszünk, szóval a legközelebbi alkalom a szilveszter lenne, amikor tudnánk találkozni. Amúgy a dolgok menete az szokott lenni, hogy éjfél előtt közös éneklés, aztán rövid hálaadás a templomban,majd a tüzijáték megtekintése, egymás köszöntése.
No, ennyi, várom a véleményeket! Aki tud, esetleg szóljunk egymásnak, hogy olvassuk a blogot!!!
puszi,B

2 megjegyzés:

  1. szerezni kene egy hangositos emberket, ez igy kin-szenvedes volt...^^
    felvetelekbol mikor lesz vmi?

    VálaszTörlés
  2. helo! Akkor tud vki alakulast a szilveszterrel kapcsolatban? Lesz?

    VálaszTörlés